Grieks buffet € 42,50per persoon Koude gerechten • Chef salata: witte koolsalade met gegrilde kip • Dolmadakia: wijnbladeren gevuld met rijst en gehakt
• Psaro salata: groene salade met diverse gerookte en gestoomde vis, ui, kappertjes, zongedroogde tomaat, komkommer en limoendressing • Solomos: Gegrilde zalmfilet met citroen-mosterdvinaigrette
• Pasta salata: Mediterrane pastasalade met tomatensaus (V) • Patato salata: aardappelsalade met verse koriander, ui, bieslook en room (V) • Pitakia: in de pan gebakken pita van courgette met ei, ui, kaas en dille (V)
• Grieks brood en stokbrood • Kruidenboter, tzatziki, tirokafteri (pittige feta dip)
Warme gerechten
• Moussaka: ovenschotel met aardappel, aubergine, gehakt, bechamelsaus en kaas • Keftedakia: gehaktballetjes in tomatensaus • Gyros kotopoulo: kipgyros • Nouax: varkensfilet uit de oven met sinaasappelsaus
• Lavraki salsa astakou: op de huid gegrilde zeebaars met kreeftensaus
• Tyropita: warme kaastaart met 4 soorten kaas en basilicum (V)
• Griekse salade: tomaat, komkommer, olijven, rode ui, munt en feta (V) • Rizi: rijst met geroosterde groenten (V) • Patates: verse friet met Griekse kruiden en mayonaise
Nagerechten Meerprijs € 5,75 p.p.
• Baklava: filodeeg gevuld met noten • Kantaïfi: zoet gebak van draadjesdeeg • Panna cotta • Crème brulee
|
|
Winterbuffet € 27,50 per persoon
Warme gerechten
• Zuurkoolstamppot met slagersrookworst • Hutspot met klapstuk • Boerenkoolstamppot met rundergehaktballetjes en mosterdjus • Hollandse bonenschotel (V) • In groentebouillon gegaarde rijst (V)
Het winterbuffet wordt geserveerd met grove mosterd, Amsterdamse ui, piccalilly, augurk en oma’s appelmoes met kaneel
Uitbreiding optioneel € 5,75 per persoon • Erwtensoep of bruine bonensoep • Ambachtelijk polderbrood met gezouten roomboter
|
|